Programs

Holdbeskrivelse

Holdet er for dem, der kan lide den hårde fysiske træning. Vi arbejder med intervaltræning, styrketræningsønvelser med krops vægt og slagøvelser på boksesække og boksepuder. Det er ikke et must, at du fra starten er i top form – det kommer du hen ad vejen. Det primære er, at du kan lide den hårde træning og ikke giver op. Vi holder et højt og forholdsvis hårdt tempo gennem hele timen, men vi holder også mange korte pauser. Lad dig ikke skræmme af niveauet. Det er ikke holdets niveau, der er i højsædet. Det er dit niveau!! Man arbejder så godt man kan, og ikke som de andre kan. Husk: spis noget mad ca. 1-1½ time inden du skal på motionsbox holdet og drik rigeligt. Medbring drikkedunk.

Yoga er et hold for alle! Jeg tager udgangspunkt i, hvor du er og hvad du kan. Timen er opbygget med åndedræts øvelser, fysiske øvelser og en lille meditation til sidst. Mit fokus som underviser er helt klart, hvor du som udøver befinder dig og derfra guider jeg dig videre. Timen foregår med stor opmærksomhed på kropsbevidsthed og bevidsthed i det hele taget. Så derfor oplever jeg at mange ikke bare bliver smidigere, men også får det bedre mentalt. Hvis du er interesseret, kom og vær med, men det er en god ide at komme 3-4 gange, for at mærke hvor godt det er!! Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig for mere info.

Crossdance er en fitnessform, der kombinerer dancefitness med bodytoning og cardiotræning samt balance

Alle kan være med

Høj intensiv interval træning. HIIT træning besår af skiftende intervaller med moderat intens og perioder af nær maksimal ydeevne. HIIT-Træning sætter stofskiftet i vejret, og kan holde det oppe i lang tid efter træningen er overstået – i op til 48 timer,noget lavintens konditionstræning ikke formår.

Et hold, hvor vi tager hensyn til at det er tidlig på dagen, så tempo/puls holdes moderat.
Der vil blive lagt hovedvægt på coretræning (træning af kropstammen), balance og smidighed. Brug af ekstra redskaber såsom de store gymbolde vil forekomme, men ellers er det egne kropsvægt og bevægelig vi arbejder med.
Meget af træningen vil foregå på gulvet/måtter.

Citybike foregår på nogle specielle motionscykler, hvor man selv kan regulere modstanden. Altså om det er op eller ned ad bakke.
Det er holdtræning med musik og med en instruktør til at udstikke retningslinier for citybike timen. Citybike er effektiv for dit kredsløb og supplement til styrketræning, og så er det super fedtforbrændende.
Holdlokalet er 100m2 med god udluftning/cirkulation. Citybike kan dyrkes af alle.

Hammer Cross trampolin er ikke blot sjov og underholdning, men også en af de “træningsøvelser” hvor du brænder allermest kalorier. Så hvorfor ikke hoppe på denne trampolin i City Fitness, og både få effektiv træning og masser af underholdning på samme tid.